Tjenester for deg som vil være med å skape noe nytt

*
Møterom

Alle medlemmer får tilgang til møterom, hvor det er enkelt kjøkken. Møterommet ligger koselig til med nydelig sjøutsikt og tilhørende terrasse, hvor man om sommeren har mulighet til å bade for de som ønsker det.

Møterommet kan også leies på forespørsel av deg som ikke enda er blitt medlem.

Internett

Alle medlemmer får tilgang til trådløs Internett som fungerer i hele lokalet med alle tilførende fasiliteter.

*
Oppstartshjelp

FREM tilbyr et lavterskeltilbud for alle som ønsker å starte opp sin egen bedrift. Dette tilbudet fungerer som pre-inkubator og kan kvalifisere deg videre til inkubator program. Vi bistår typisk gründerne i ulike faser, avhengig av hvor langt de har kommet med etablering/forretningsidé.

*
Møblerte kontor

Møterommene, felleslokalene og kontorområdene er møblert med moderne og nødvendige møbler. Kom gjerne innom for å ta en titt.

*
Profesjonelt miljø

I tillegg til den store verdien som ligger i våre medlemmer, deres kunnskap og vilje til å dele denne, har vi et stort, eksternt, profesjonelt nettverk. Når vi blir kjent med deg som medlem setter vi deg i kontakt med riktige kontaktpersoner, som kan være alt fra mulige leverandører, kunder, samarbeidspartnere, investor, mentor, etc.

*
Postkasse

En forretningsadresse på det riktige stedet i bedriftens navn, kan utgjøre en stor forskjell. Alle våre medlemer får gratis posthåndtering inkludert.

*
Mentor

Kunnskap og nettverk er nøkkelfaktorer for å lykkes. Mentortjenesten vår gir deg personlig oppfølging over tid. Vi setter deg i kontakt med erfarne personer i næringslivet og finner en mentor som passer deg og dine ambisjoner.

*
Sekretær tjenester

Som gründer lærer man fort at man verken kan eller skal være best i alt. Det er helt avgjørende å kunne ha tid til å fokusere på de viktigste elementene i bedriften sin. Derfor tilbyr vi alle medlemmer mulighet til å leie egen sekretær som kan ordne administrative ting for dere, booke møter, svare telefon, fakturere, følge opp regnskap etc. Nøyaktige arbeidsoppgaver og kostnad knyttet til dette avtales individuelt.

*
Styremedlemmer

Det å få med profesjonelle styremedlemmer eller en styreleder på laget kan gi bedriften nødvendige tygde for å utvikle seg i rett retning. Vi hjelper dere gjerne med å matche dere opp mot potensielle styremedlemmer. Dette er en rolle mange undervurderer og ikke "unner" seg. Kostnaden er ofte mye lavere enn man frykter.

*
The Lounge

Midt i lokale har vi et avslappende området med bord og sofa, hvor man kan slappe av i en hektisk hverdag. Diskutere ideer, fotballkampen fra helgen eller nyeste film med kollegaer . Samtidig som man nyter nydelig sjøutsikt mot Bergen fra tilhørende terrasse. Ettersom vi holder til i Bergen er terrassen selvsagt under tak slik at den faktisk kan brukes

*
Opplæring

Det vi oftest hører fra Gründere er at man ønsker seg en kontaktperson/mentor som kan bidra med praktiske spørsmål gjennom oppstarten og veien videre. Gjennom FRAM får du tilgang på mange hoder som kan hjelpe med disse spørsmålene, og ønsker du egen dedikert mentor, som kan være din personlige "lærer" og rådgiver, setter vi deg gjerne i kontakt med aktuelle kandidater her.

*
Event og arrangementer

FRAM ønsker å arrangere mindre og større aktuelle arrangementer i tiden fremover. Våre medlemmer vil selvsagt bli invitert til aktuelle arrangementer, og ved populære arrangementer vil de og deres venner og samarbeidspartnere blir prioritert. Det er også mulig å låne lokalene til å arrangere samlinger.

Kontakt oss

Våre medlemskap

Vi er ikke et vanlig kontorfellesskap. Vi setter sammen medlemmer som ønsker å skape noe og være en del av et arbeidsmiljø hvor vi inspirerer, hjelper og motiverer hverandre. Ta del i den positive atmosfæren og søk om passende medlemskap i dag.

*

Den sosiale

Den sosiale gründeren som ønsker å få med seg hva som skjer i Bergen, får ta del i vårt miljø og blir invitert til alle event.

*

Den fremadstormende

Den fremadstormende gründeren som er klart til å erobre verden med sin idée, men trenger en plass å utvikle idéen sin fra.

*

Den etablerte

Den etablerte gründeren som ønsker eget kontor hvor han kan sitte alene eller sammen med kollega og videreutvikle idéene sine og samtidig ta del i felleskapet.Søk i dag om å få bli medlem av vår familie!post@frambergen.no

Skuteviksbodene 13

5035 Bergen

46 13 70 00