Nettverk, hvor viktig er det for din etablering og videre vekst?FRAM er ikke et vanlig kontorfellesskap. Vi er en stor gründerfamilie, hvor våre medlemmer er en viktig del av vår verdi. Våre medlemmer sørger for et arbeidsmiljø hvor vi inspirerer, hjelper og motiverer hverandre.Uansett om du ønsker å etablere ditt første selskap eller vokse med ditt eksisterende er begge deler enklere med et kompetent nettverk rundt deg. FRAM består i dag av et stort nettverk med mye unik kompetanse. Ta del i fordelene nettverket kan gi deg og søk om medlemskap!Søk i dag om å få bli medlem av vår familie!*

Den sosiale

Bli en del av FRAM nettverket og bidra til økt skaperglede i Bergen.

Den sosiale holdes oppdatert om alt som skjer hos FRAM, og vil bli invitert og prioritert i forbindelse med arrangementer.

Som sosial bidragsyter holder du deg ikke bare oppdatert, men du bidrar direkte til arbeidet FRAM står for. Du blir en viktig bidragsyter for at FRAM kan fortsette å legge til rette for økt skaperglede og nye arbeidsplasser i Bergen.

Pris 100,- pr. mnd

Søk i dag!

*

Den fremadstormende

FRAM har et medlemskap som passer fremadstormende gründere i etablererfasen, deg med etablert selskap eller du som skal til å etablere selskap, men som ikke ønsker å jobbe og strebe alene.

Blir du en del av FRAM får du kontorplass i åpent landskap, og tilgang til FRAM sitt kompetente nettverk. Ved å sitte sammen med andre smarte hoder har du noen å dele gleder og sorger med, og ikke minst mange som gledelig driver brainstorming sammen med deg.

Pris for fast plass 2 490,- pr. mnd
Introduksjonspris 1 890,- pr. mnd

Søk i dag!

*

Den etablerte

Den etablerte som trenger litt mer plass til seg selv og eventuelt sin kollega, og fortsatt ønsker å ta del i fordelene som felleskapet hos FRAM tilbyr har vi også et passende medlemskap for.

Få din egen kontorcelle med plass til 2 – 4 personer og samtidig bli del av FRAM nettverket.

Rette kandidater blir tilbudt egen mentor og satt i kontakt med mulig investorer eller samarbeidspartner som tar deg til neste steg.

Pris for kontorcelle fra 3 0000,- pr. mnd
Introduksjonspris 30% ut 2016

Søk i dag!

Pris 100,- pr. mnd
Pris for fast plass 2 490,- pr. mnd
Introduksjonspris 1 890,- pr. mnd
Pris for kontorcelle fra 3 0000,- pr. mnd
Introduksjonspris 30% ut 2016
post@frambergen.no

Skuteviksbodene 13

5035 Bergen

46 13 70 00