FRAM er etablert av rastløse skjeler som elsker å utfordre det etablerteBildet på gründere er virkelig på vei til å forandre seg. I dag hører vi at de er på vei til å bli de nye rockestjernene, og det er på tide. Gründere er en hardtarbeidende rase som har tro på egne ideer, skaperevne, og som liker å utfordre etablerte sannheter.

FRAM skal ikke bare bidra til å gi gründere den anerkjennelsen de fortjener, vi skal bidra til å skape mer suksessfulle gründere. FRAM skal være pådrivere for økt skaperglede, gjennom å skape et miljø med høy takhøyde hvor janteloven er et fremmedord. Hos FRAM finner du en fin miks av medlemmer i både startgropen og medlemmer i vekstfasen.

Velkommen til FRAM - en plass hvor vi samles som kollegaer, deler ideer, løser utfordringer og deler oppturer med hverandre.

Sammen står vi sterkere.

Vår historie

FRAM er opprinnelig et skip som ble benyttet av flere norske oppdagere, først av Fridtjof Nansen og senere av Otto Sverdrup og ikke minst Roald Amundsen. Det ble bygget for å bli det sterkeste skipet noensinne, og for å kunne motstå skuringen i polarisen. FRAM er selv den dag i dag det skipet som både har seilt lengst sør og lengst nord.

Det legendariske FRAM-skipet er nå bevart og utstilt på Frammuset i Oslo, men FRAM Gründerhus er klar til nye eventyr og til å skrive egen historie.

Historien gjenstår å bli skrevet, bli medlem i dag og bidra til å skrive vår egen historie.

Sponsorer og partnere

For at FRAM skal kunne bidra og legge til rette for fremadstormende gründere, som skal skape morgendagens arbeidsplasser i Bergen, trenger vi små og store sponsorer. Ønsker du å bidra gjennom samarbeid med oss eller våre gründere ta gjerne kontakt med oss i dag, vi kan garantere at det vil bli satt stor pris på.
post@frambergen.no

Skuteviksbodene 13

5035 Bergen

46 13 70 00